Het begin van onze gids gaat helemaal over die topproducten die u wilt zien. Hier hebben we elk van hen in willekeurige volgorde bekeken.

1. SpringWell Futuresoft Zoutvrije waterontharder

SpringWell-waterontharder Het is geen verrassing bij het vergelijken van waterzuiveringssystemen voor het hele huis dat de SpringWell Futuresoft zoutvrije waterontharder tot de hoogste in de industrie behoort. Het systeem verschilt veel van andere zoutvrije en op zout gebaseerde verzachters omdat ze een eigen medium hebben dat beter presteert dan elk ander systeem dat we hebben bekeken. In tegenstelling tot op zout gebaseerde verzachters die ionenuitwisseling gebruiken om hardwatermineralen te verwijderen, gebruikt het Futuresoft-onthardingssysteem een ​​fysisch proces dat bekend staat als sjabloonondersteunde kristallisatie.

Uw haar, huid, kleding en apparaten profiteren allemaal van dit systeem en vereisen vrijwel geen onderhoud behalve één filterwisseling per jaar. Het systeem wordt geleverd met alle onderdelen die nodig zijn voor installatie en bevat zelfs een omloopklep en een levenslange garantie op alle onderdelen en tanks. In combinatie met het SpringWell Whole House Waterfiltratiesysteem, kunt u er zeker van zijn dat u de beste systemen in de branche hebt.


2. Filtersmart Whole House-waterfilter en zoutvrije ontharder

Filtersmart Whole House Waterfilter & Zoutvrije Waterontharder U kunt uitzonderlijke waarde voor uw geld krijgen door te kiezen voor het Filtersmart Combo filtersysteem. Het biedt u tegelijkertijd een hele huiswaterfilter en een waterontharder. De filtratie wordt bereikt door eersteklas koolstofmedia met geselecteerde kokosnootschalen. De levensduur van de Jacobi-koolstof is ongeveer 5 jaar of 1.000.000 liter water.

De waterontharder is echter het echt revolutionaire in het systeem. Zeg vaarwel tegen het bijvullen van zout om zacht water te bereiken. De technologie die Filtersmart gebruikt, breekt de ionen van het water tot microscopische fracties.

Het verwijdert geen calcium en magnesium uit het water en eenvoudige tests kunnen aantonen dat het water nog steeds als ‘hard’ wordt beschouwd. Dit is niet het geval, omdat de deeltjes in uw water aan niets blijven plakken, en dus kalkaanslag en kalkaanslag worden volledig voorkomen.

Omdat dit een systeem voor het hele huis is, kunt u genieten van zacht en gezuiverd water uit elke uitlaat in uw huis. Wat we er niet leuk aan vonden, is dat terwijl er duizenden verontreinigingen op afkomen.

Toch maken de levenslange garantie, evenals de hoogwaardige materialen, dit combo-systeem een ​​goede keuze voor elk huishouden.